Alle heste med orm skal nu behandles

Nu er efteråret over os igen, hestene skal ind fra sommergræs og det er derfor tid til at gøre status for hestenes ormebyrde inden vinteren.

Så er det tid til at undersøge ormestatus hos din hest!

Nu begynder foråret at vise sig, og vi håber hos iKeyVet at græsset også snart følger efter. Derfor er det også tid til at få tjekket hestenes ormestatus. Hos iKeyVet undersøger vi for antallet af æg, forekomst af sand og vi laver en larvedyrkning for at undersøge om hesteholdet har blodorm!

Mød iKeyVet til åringsauktionen på Stutteri York

iKeyVet er på plads ved åringsauktionen på Stutteri York i Hørsholm den 23. september 2016, hvor vi kan præsentere to spændende nyheder

Bliv klogere på hestesygdomme i vores vidensbank

Velkommen til iKeyVet - den mobile hesteklinik

iKeyVet er Danmarks første hesteklinik, der er fuldstændig mobil.

Med den særdeles veludstyrede mobile klinik, kan undersøgelser og behandlinger, der normalt foretages ambulant på hestehospital, nu udføres hos dig. Det betyder langt mindre stress for hesten, og dyrlægebesøget bliver ikke så tidskrævende for hesteejeren.

iKeyVet teamet består af de seks dygtige dyrlæger: Karsten Thuren Key, Camilla Ringkjær Andresen, Kristian Ringkjær Andresen, Julie Vibe Djernæs, Emil Tvermose og Alexander Munch-Christiansen. De udfører alt dyrlægearbejde, og så har de hver især områder, hvor de har særlige kompetencer.

Hos iKeyVet gælder det først og fremmest hestene, og der bliver sat en ære i altid at gøre det bedste for den enkelte.

Mød iKeyVet teamet