< Tilbage

Julie Djernæs til iKeyVet teamet04-01-2016 - 10:21

Den første februar starter dyrlæge Julie Djernæs hos iKeyVet som barselsvikar for Camilla 

Julie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet i udkørende hestepraksis hos Biersted Dyrehospital og Hestedyrlægerne-Ribe samt haft externships på blandt andet New Market Equine Hospital i England og Ansager Dyrehospital:

 

“Jeg ser virkelig frem til at begynde hos iKeyVet. Jeg opfatter dem som et meget visionært team, hvor der er fokus på faglig kvalitet og udvikling. Jeg fornemmer også, at der er stor arbejdsglæde i teamet, og det glæder jeg mig til at være en del af”, siger Julie.

 

Julie har udover almen praksis og tandarbejde også stor erfaring med avl- og reproduktion, og skal blandt andet varetage en stor del af dette arbejdsområde i avlssæsonen:

 

“Jeg er vant til at arbejde med både store stutterier såvel som mindre stalde med få hopper. Det er vigtigt for mig at skabe et godt og tillidsfuldt forhold til mine klienter, og jeg glæder mig meget til at komme I gang ”, siger hun.

 

Julie er opvokset på en gård i Jylland og rider også selv. Hele iKeyVet-teamet er rigtig glade for, at der er fundet en god afløser for Camilla, som nu skal koncentrere sig om selv at være mor, indtil hun igen vender tilbage iKeyVet.

< Tilbage