iKeyVet indfører nyt spændende tiltag – Vagtmærker

webimageloader.ashx-3

Din sikkerhed for hjælp året rundt som iKeyVet- kunde!

Som kunde hos os er du dækket af vagtdyrlæger 24 timer i døgnet året rundt. Dette ændrer vi ikke på. De fleste af vores kunder betragter dette som en selvfølge og tænker måske ikke over det. Vi er stolte af denne velfungerende vagtdækning, der fungerer i samarbejde med flere naboklinikker, der alle udelukkende arbejder med heste.

Vagtdækningen tilbydes eksklusivt til kunder, som anvender os eller andre dyrlæger, der er med i vagtordningen. Næsten hele Region Hovedstaden dækkes.

Vi ønsker i iKeyVet at sætte fokus på, at det er vigtigt og et privilegium at være tilknyttet en velfungerende vagtordning – derfor opretter vi nu en vagtmærkeordning.

Hvorfor indfører vi vagtmærker?

Med vagtmærket i dit pas er du sikker på at være dækket af dyrlægevagt året rundt uden at skulle betale kontant – det handler om tryghed for dig.

Når vagtdyrlægen kommer til din akut syge hest, viser du blot mærket i passet og gerne på boksen, så sender vagtdyrlægen sin regning til os (hvis vi ikke selv har vagt). Vi betaler for dit vagtbesøg og sender regningen videre til dig. Det er fremadrettet et krav, at årsmærket er placeret i dit hestepas, for at du er sikret vagtdækning via os. Du kan selvfølgelig også være dækket af andre dyreklinikker, der deltager i vagtordningen.

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin