Kontakt iKeyVet

Skriv til en dyrlæge

Vil du bestille tid til dyrlæge? Kontakt den ønskede dyrlæge i formularen eller ring til os. 

Ved generelle spørgsmål bedes du kontakte os på nedenstående e-mail.

Teamet

2020-05-19 09.29.53

Karsten Key

Skærmbillede 2020-05-19 10.40.02

Kristian Ringkjær

2020-05-19 09.37.35

Camilla Ringkjær

2020-05-19 09.57.05

Julie Djernæs

2020-05-19 09.33.27

Emil Tvermose

2020-05-19 09.31.38

Alexander Munch-Christiansen

2020-05-19 09.39.25

Malin Karlsson

Dyrlæge

Karsten Thuren Key

Dyrlæge Karsten Thuren Key er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet. Han har arbejdet flere år på en af Englands førende hesteklinikker, hvorefter han en årrække virkede som dyrlæge på Hørsholm Hestepraksis. Herefter realiserede han drømmen om en mobil hesteklinik og grundlagde derpå iKeyVet. Karsten har stor erfaring med alle specialer som hestedyrlæge, herunder også kirurgi.

Dyrlæge

Kristian Ringkjær Andresen

Kristian er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og har siden 2012 været ansat hos iKeyVet. Kristian har udover almen dyrlægefaglig viden også kæmpestor indsigt i sportshestes lidelser og har en bred kundeskare inden for alle discipliner.

Kristian er vokset op i hesteverdenen og beskæftiger sig i sin fritid som dressurrytter og med avl af moderne sportsheste. Under sin uddannelse har han arbejdet som klinikmedhjælper hos Højelse Hesteklinik og Hørsholm Hestepraksis og haft externship i Holland på Utrecht Universitetshospital for heste.

Dyrlæge

Camilla Ringkjær Andresen

Camilla er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet hos Ansager Dyrehospital, Højgaard Hestehospital og Faxe Dyrehospital, og blev i 2014 ansat hos iKeyVet.

Hos iKeyVet udfører Camilla al slags dyrlægearbejde og har særligt fokus på avl og reproduktion og har nogle af landets førende stutterier i sin varetægt. Derudover er Camilla uddannet hestekiropraktor og har dermed stor viden om hestens fysik og bevægeapparat.

I sin fritid er Camilla aktiv konkurrencerytter i ridebanespringning og avler desuden Dansk Varmblod.

Camilla er på barsel fra August 2019 til foråret 2020.

Dyrlæge

Julie Djernæs

Julie er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet. Hun har haft externships på blandt andet New Market Equine Hospital i England og Ansager Dyrehospital og har siden uddannelsen arbejdet i hestepraksis i Jylland. Julie har været ansat hos iKeyVet siden 2016.

Julie har udover at arbejde med almen praksis, en stor interesse for tandarbejde samt stor erfaring med avl- og reproduktion. Julie er for tiden igang med en videreuddannelse inden for hestetandpleje.

Julie er på barsel fra August 2019 til foråret 2020.

Dyrlæge

Emil Tvermose

Dyrlæge Emil Tvermose er uddannet fra Københavns Universitet, og har været ansat ved iKeyVet siden marts 2017.

Emil er førhenværende springrytter på eliteniveau med flere medaljer i bagagen, og har i mange år arbejdet som rytter i professionel salgsstald med at uddanne og håndtere unge såvel som ældre konkurrenceheste.

Under sin uddannelse har han arbejdet som klinikmedhjælper på Højgård Hestehospital. Emil har udover almen dyrlægefaglig interesse og viden, ligeledes en stor interesse for halthed og nedsat præstation hos sportshesten.

Dyrlæge

Alexander Munch-Christiansen

Alexander er uddannet dyrlæge på Købehavns Universitet. Efter endt uddannelse valgte han at videreuddanne sig i Tyskland, hvor han har arbejdet på det store hestehospital Pherdeklinik Bargteheide.

Dyrlæge

Malin Karlsson

Malin er uddannet dyrlæge ved Københavns universitet. Hun har tidligere arbejdet som hestedyrlæge hos Dyrlægegruppen Frijsenborg og har senest været 4 år på Universitetshospitalet for store Husdyr, Københavns Universitet. Malin blev i 2019 ansat hos iKeyVet.

Hos iKeyVet udfører Malin al slags dyrlægearbejde og har særligt fokus på medicinske lidelser såsom hestens mave-tarmkanal, luftvejsproblemer hos præstationsheste og tænder. Derudover har Malin stor interesse i galopsporten og lidelser relateret til væddeløbsheste.

I sin fritid er Malin rytter, hvor hun rider sin nu pensionerede galophest.